Поддръжка и сервиз

ПОДДРЪЖКА И СЕРВИЗ НА КОМПЮТРИ

Абонаментното и извънабонаментно информационно обслужване, компютърна поддръжка и сервиз позволяват на компаниите и обикновенните потребители да имат сигурен партньор в дейностите и услугите свързани с информационните технологии. НЕОТРЕЙД АС ЕООД, може да поеме ролята на изнесен IT отдел, който да предоставя услугите на вашата фирма. Независимо дали става въпрос за решаване на потребителски проблем, или миграция на сървърна база данни, може да разчитате на бърза реакция и професионално отношение.
Услуги на повикване
НЕОТРЕЙД АС ЕООД предоставя и услуги на повикване, без наличие на сключен абонаментен договор. Цената се определя на база на сложността на проблема и желаното време за реакция, но клиентите със сключен договор винаги имат приоритет пред тези, които ползват услугите ни на повикване.
Поддръжка на сървъри
Сървърната поддръжка се извършва от екип изграден от доказани специалисти с дългогодишен опит. Поддържаме постоянно наблюдение на параметрите на хардуера и натоварването на отделните компоненти. Регулярно се правят софтуерни ъпдейти за повишаване на производителността, или отстраняване на пропуски в сигурността.
  • За извънабонаментно обслужване нашата ценова листа можете да свалите от тук: Свали
  • Цени и видове абонаменти можете да свалите от тук: Свали
  • Възможност за плащане: В Брой, по банков път