Контакти

 

Свържете се с нас


  Извършвате ли актуализации на софтуера?
  При нужда от актуализации на софтуера ви нашите специалисти ще направят нужната актуализация или с отдалечен достъп до вашият компютър или на място при вас, спестявайки ви време за да можете да свършите вашата работа в срок
  Предлагате ли антивирусен софтуер и на кой производител?
  Защитете важната за вас информация с антивирусен софтуер от ESED NOD32 и Bitdefender Antivirus. Предлагаме продукти както за работни станции и настолни компютри така и за сървъри и мрежи.
  Необходим ли е абонаментен договор?
  При нас не са задължителни дългосрочните договори за обвързване Разчитаме на доволни клиенти с решени проблеми. Конкурентни цени Качествени продукти и поддръжка Плащате само при свършена работа
  Имам нужда от преинсталиране на операционната система, какво да правя?
  Имате нужда от смяна на операционната система? Открили сте точното място! Лицензиран софтуер от Microsoft и безплатен от ентусиастите които развиват Linux операционна система. Заповядайте в нашият офис и ние ще свършим тази задача.
  Изграждате ли видео наблюдение на офиси и частни домове?
  Видеонаблюдението е доказалo, че е добра инвестиция. Статистиката показва значително намаляване на размера на престъпността извършена в областите, обхванати от видеонаблюдение. То само по себе си е доказало, че е най-ефективният метод както от техническа, така и от икономическа гледна точка за предотвратяване на престъпността. Имаме техническата и софтуерна възможност да изградим вашата видео защита в най-кратък срок.